Kies voor uw gemak en uw veiligheid met parlofonie of videofonie

Elektriciteitswerken Jan Da Costa in Essen installeert parlofonie of videofonie in uw appartement, villa, bedrijfsgebouw, industriepark.

Veiligheid en comfort

Parlofoons en videofoons bieden u meerdere voordelen. U weet steeds wie er bij u aanbelt. U ziet of hoort van op afstand of u die persoon wenst binnen te laten of niet. U kan bovendien de deuren of poorten van op afstand openen.

Niet alleen voor appartementen

Parlo- en videofonie is al volledig ingeburgerd in appartementen, maar de toepassingen liggen veel ruimer. Heeft u bijvoorbeeld een zelfstandige praktijk in uw woning, dan kan u met onze systemen uw klanten binnenlaten zonder daarvoor telkens uw kantoor te moeten verlaten. Heeft u een ruime tuin, of lange oprit, dan kan u die eenvoudig beveiligen zonder uzelf extra last aan te doen, met een automatische poort, bediend met video- of parlofonie.

Elektriciteitswerken Jan Da Costa is gevestigd in Essen, in het noorden van de provincie Antwerpen en is in de ruime regio actief. Wenst u informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact.

Back to Top