CONTACTEER ONS


CENTRALE STOFZUIGERSYSTEMEN MAKEN GEBOUWEN SNELLER EN BETER SCHOON 

Dankzij centrale stofzuigersystemen maakt Elektriciteitswerken Jan Da Costa in Essen ook poetsen makkelijker en efficiënter. 

Meer comfort en beter voor uw gezondheid 

Bij een centraal stofzuigersysteem wordt de stofzuiger op een centrale plaats in de woning geïnstalleerd. Via een buizenstelsel en diverse vacuümaansluitingen kan er, waar gewenst, een slang op aangesloten worden om te stofzuigen. Dit is een efficiënte oplossing om uw woning stofvrij te maken en te houden, zonder dat u de slede van de stofzuiger door uw hele huis moet sleuren. De kleine stofdeeltjes worden niet meer terug in de gestofzuigde ruimte geblazen, maar worden weggeleid via een uitgang. Dit geeft een veel beter resultaat, wat zeker voor mensen met allergieën belangrijk en aangenaam is. Onze systemen zijn van het merk ELEK TRENDS. Meer informatie vindt u op www.elektrends.be

Door ons geplaatst of zelf te plaatsen 

U kan het centraal stofzuigersysteem door ons laten plaatsen, maar u kan ook opteren om dit zelf te doen. Vanzelfsprekend staan wij u bij met het nodige advies. 

Wenst u meer informatie over ons centraal stofzuigersysteem of een van onze andere diensten? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak! Wij helpen u zo snel mogelijk! 

Jan Da Costa werkt vanuit het Antwerpse Essen en biedt zijn diensten aan in de ruime regio.