CONTACTEER ONS


UW WAGEN OPLADEN BIJ U THUIS OF IN UW BEDRIJF 

Elektriciteitswerken Jan Da Costa in Essen is expert in het installeren van laadpalen voor elektrische wagens. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op onze knowhow. 

Veilig en efficiënt opladen bij u thuis 

Wanneer u een elektrische wagen heeft, wil u deze natuurlijk thuis opladen en liefst zo veilig en efficiënt mogelijk. U kan dit doen via een normaal stopcontact, maar via een laadpaal gebeurt dit veel sneller en veiliger. Als u kiest voor eigen een laadpaal, dan bekijken we eerst de situatie bij u thuis. Afhankelijk van het soort aansluiting van uw wagen en van de netaansluiting in uw gebouw, adviseren wij u welk laadstation het meest geschikt is. 

Ook laadpalen in uw bedrijf 

Rijdt u in uw bedrijf reeds met elektrische wagens? Dan is het zeker interessant om een of misschien meerdere laadpalen te voorzien. De wagens van uw personeel worden overdag opgeladen, zodat zij ’s avonds met een volle batterij naar huis kunnen keren. Ook uw bezoekers kan u gebruik laten maken van uw laadinfrastructuur. 

Wenst u meer informatie over laadstations voor elektrische wagens of een van onze andere diensten? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak! Wij helpen u zo snel mogelijk! 

Jan Da Costa werkt vanuit het Antwerpse Essen en biedt zijn diensten aan in de ruime regio.