CONTACTEER ONS


ALTIJD OPTIMALE COMPUTERVERBINDINGEN DANKZIJ ONZE NETWERKBEKABELING

Elektriciteitswerken Jan Da Costa in Essen is gespecialiseerd in netwerkbekabeling van uw computers, printers en andere randapparatuur. Wij zorgen ervoor dat alles steeds operationeel is. 

Alles verbonden zoals het hoort 

De huidige computer- en informatietechnologie biedt vele mogelijkheden. Het is echter zeer belangrijk dat u goed verbonden bent én blijft! Wij zorgen voor een goed werkend netwerk in woningen, bedrijven, grote winkelcentra, bedrijfsgebouwen, enz. Wij verbinden computers met het internet, printers met computers en scanners met servers. Bovendien staan wij garant voor een goede en permanente werking op lange termijn. 

Een alomvattend plan voor uw gebruiksgemak 

Dankzij onze veelzijdigheid kunnen wij alle noodzakelijke werken georganiseerd aanpakken. Of dit nu gaat over een woning of over een bedrijfsgebouw, wij zorgen voor een optimaal elektriciteitsnet, voor de juiste verlichting, voor de gewenste domotica en voor goedwerkende computerverbindingen. Op deze manier kan u efficiënt werken en leven in een intelligent en goed functionerend gebouw. 

Wenst u meer informatie over netwerkbekabeling of een van onze andere diensten? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak! Wij helpen u zo snel mogelijk! 

Jan Da Costa werkt vanuit het Antwerpse Essen en biedt zijn diensten aan in de ruime regio.