CONTACTEER ONS


GEMAK EN VEILIGHEID MET PARLOFONIE OF VIDEOFONIE 

Elektriciteitswerken Jan Da Costa in Essen installeert parlofonie en videofonie in uw appartement, eengezinswoning of villa, maar ook in bedrijfsgebouwen en industrieparken. 

Veiligheid en comfort 

Veiligheid is vandaag heel belangrijk geworden, zowel thuis als op uw bedrijf. U hoort of ziet graag wie er aanbelt, zodat u van op afstand kan beslissen of u die persoon binnenlaat. Met parlofonie en videofonie kan u bovendien de deuren of poorten op afstand openen. 

Op maat van uw woning of uw bedrijf 

In appartementen zijn parlofonie en videofonie al volledig ingeburgerd, maar steeds meer gaat men deze toepassingen ook gebruiken in woningen en bedrijfsgebouwen. Heeft u bijvoorbeeld een zelfstandige praktijk in uw woning? Met onze systemen kan u makkelijk uw klanten binnenlaten, zonder dat u hiervoor uw kantoor moet verlaten. Of heeft u een grote tuin of een lange oprit? U kan deze eenvoudig beveiligen met een automatische poort, die u bedient met video- of parlofonie. 

Wenst u meer informatie over parlofonie en videofonie of een van onze andere diensten? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak! Wij helpen u zo snel mogelijk! 

Jan Da Costa werkt vanuit het Antwerpse Essen en biedt zijn diensten aan in de ruime regio